Látom Toni, hogy most te győztél
... A benti gépem sajnos leharapta a mondat folytatását. Végül is nem baj. Csak annyival volt több, hogy a disznót is tisztelni (nem csak szeretni minden porcikáját) kell.... Óvatosan az erdőben! A (vad)disznó talán még győztes is lehet....
Üdv! histvan
Toni: megoldható, rajtunk múlik, hogy mit hogyan osztunk el egymás között.
Más valaki esetleg? Az lenne a jó, ha lenne legalább 7-8 érdeklődő.
disznóság ügyben én is szívesen beszállok az örömökbe és a költségekbe 🙂 nekem a december 17-e felel meg.
Érdekelni érdekelne, de nekem november végétől karácsonyig eléggé be van táblázva a naptáram, így valószínűtlen, hogy sikerül olyan időpontot találni, ami az érdeklődő tagtársak mellett nekem is megfelelne. Ha lesz, azt javaslom tűzzétek ki az időpontot és csatlakozom, ha mégis tudok jönni - ha nem, akkor maradnak a fotók, hogy legalább lássam, hogy mi volt 🙂
Akkor az időpont december 17-e lesz. Egyelőre érdeklődők: Toni, Montana, Bezijani, Henrik, Histván. Alakul, még jöhet 2-3 ember és meg is vagyunk szerintem.
Lehet, hogy személyesen nem tudunk ott lenni, de a költségekbe én (mi) is szívesen beszállunk.
Üdv:
mp
A disznólkodós szándékom megerősítem!
sok-sok évvel ezelőtt voltam hasonlón néhányszor, de mint szemlélődő.
Mivel még van "szabad hely" így csatlakozom a csapathoz, bár lehet, hogy ügyetlen kezdőként, mindegy segéderőre is szükség van. A produktumból örömmel viszek, veszek!
üdv
Csaba
Gyere Csaba, senki sem amatőr vagy profi ebben a témában.
Majd fogod Csaba bal hátsó lábát a (számára) nehéz pillanatokban.
Mikorra kell kint lenni? Visításnál is ott szeretnék lenni! Szeretem ezeket a zörejeket... 🙂
T.
Tegnap beszéltem Janival, azt mondta hogy a csapat jelentős részének elegendő 8 órakor kint lennie. Megkérdem, hogy mikor kezdődik az esemény, hogy aki végig ott szeretne lenni, az ne maradjon le semmiről.
Szép nagy állat (~2 q) kerül terítékre, ennek a felét kellene feldolgoznunk és elosztanunk. Tehát mindenki gondolkozzon, hogy mit szeretne belőle, illetve mit hogyan akar előkészíteni. Jani az alapfűszereket és hozzávalókat beszerzi.
Kérdés még, hogy kell-e bárkinek szállás előző vagy utáni estére? Akár ott a horgásztanyán is lehet aludni.
A topik (és a téma) léte is bizonyság arra, hogy a teljes elnökség bármiféle disznóságra képes! Úgyhogy ezért is szándékom rájuk nézni, azaz részt venni az eseményen.
Remélem, hogy 4-én már konkrétumokat tudok ígérni a részletek tekintetében (ott alvás, hurka, kolbász, stb.)
Tóni és VCS! Magam is törekszem majd arra, hogy semmi jóból ne maradjatok ki. Kiváltképp szeretném ha a bélmosást bevállalnátok! (Ebbe töltődik ugyanis az rengeteg hurka-féle finomság.) Régen ugyan ez a feladat az asszonyok dolga volt, de hát ahogy számlálom itt a társaságot, egy fehérnép sincs köztünk, mindegyik kan... Nem baj, én biztos vagyok benne, hogy ti nagyon ügyesek lesztek majd mosóteknőnénél is.
(A lényeg az, hogy a disznó ne legyen kan! Tudva lévő ugyan is, hogy ennek csak nagyon pocsék-büdös, ehetetlen porcikái vannak...)
Üdv! histvan
Nyugodj meg Pista bácsi! A disznó ártány, vagyis herélt, már kis kora óta!
Jól van Jani!
Biztos voltam én ebben eddig is. Aki ilyen böllér mesterséghez is ért, az lát pályán. Úgyhogy épp emiatt is kérném, hogy a bélmosást mindenképp hagyd majd Toni és VCS kollégákra.... Nem véletlenül kérem, hisz tudom én azt, hogy nagyon régóta mindenféle megvásárolható műbelek is vannak, de az igazi hurka-kolbász... stb. leginkább a jószág saját porcikájából készül.
Gyerekkorunkban mindig pálcikás hurka végit kértünk, az volt a legfinomabb, a "börkével" együtt meg lehetett enni.
Üdv! histvan